Dilema: sa ma angajez sau nu la Heylux?

Heylux

HeyluxScriu si nu prea as scrie, nu obisnuiesc sa public pe forumuri sau bloguri dar avand cativa prieteni bloggeri m-am hotarat ca sub protectia anonimatului sa cer un sfat si din partea voastra, a internautilor. Stiu ca parerile sunt impartite, stiu ca exista argumente pro si argumente contra pentru joburi precum cel ce poate fi gasit pe Heylux.ro. Mai exact este vorba despre un job in videochat – stiu ca unii se ascund de rusine numai cand aud despre asta si altii sunt extrem de revoltati, insa nu e cazul din cate am auzit.

Tot citesc prin tot internetul pareri oferite chiar de angajatele Heylux.ro din Iasi. Din ce am inteles este un studio premium, cel mai mare din zona Moldovei, care ofera conditii si bonusuri inimaginabile pentru unii. Vi se par imposibile bonusuri de angajare de ordinul zecilor de mii de lei (sute de milioane lei vechi)? Nici eu nu pot sa vizualizez cum arata transformata in lei suma de 10.000 de euro. Dar se pare ca asta se ofera unui model care semneaza cu Heylux.ro un contract pe 3 ani. Chiar si la contractele incheiate pentru o singura luna exista un pachet bonus, de aceea am vrut sa cer si parerile voastre, poate dintre cititori voi nimeri chiar angajate care ar putea sa imi confirme asta.

Asa sunt eu, nesigura, insa totodata am mare nevoie de bani pentru ca in momentul de fata efectiv nu ma mai pot sustine financiarHeylux. Ai mei fac eforturi uriase sa ma mentina in Iasi la facultate – culmea e ca fac si o facultate ce implica multi ani de studiu, asta inseamna 6 ani de zile din care au mai ramas 5. Deja simt din vocea lor cand vorbim la telefon ca o duc greu cu banii dar nu vor sa imi arate asta pentru ca isi doresc doar ce e mai bun pentru mine.

Citind si documentandu-ma despre Heylux am mai aflat si ca programul este unul foarte flexibil; ca model iti poti alege tura in care sa lucrezi – se lucreaza in trei schimburi – si chiar zilele in care poti sa mergi. Chiar mi-ar prinde foarte bine, as putevideochata sa jonglez si cu facultatea si cu examenele si cu tot. Desigur, fara sa stie ai mei pentru ca asa e romanul – nu vede partea buna ci cauta mereu nod in papura la orice. Vazand toate recomandarile pe care le dau multe fete cu privire la Heylux.ro, m-am hotarat sa-mi incerc norocul si eu, chiar daca nu am o talie de fotomodel. Am inteles ca asta nu este un criteriu in selectarea modelelor, principalul este sa fii plina de viata, deschisa la nou si doritoare de castiguri mari.

As vrea totusi inainte sa imi oferiti si voi o parere. Vi se pare angajarea la Heylux.ro un pas pe care ar trebui sa il fac? Nu ma mai descurc cu banii si ar veni ca o adevarata salvare pentru mine chiar si bonusul pe care il ofera la angajare, pe langa toate conditiile de lux – coafura, machiaj, sesiuni foto pe care nu mi le permit cu nici un chip. Deci, ce sfat imi dati?

9 comentarii

  1. Nu cred ca e o idee rea. Te ajugi pe tine, iti ajuti parintii. Mai conteaza cum? Ca doar nu dai in cap. Zic eu, e ok.

  2. Eu tocmai de asta m-am apucat si imi merge foarte bine. Le-am spus alor mei ca lucrez la un restaurant, ca n-ar intelege si ma bucur ca nu-i mai presez cu banii <3

  3. Shi yo fak video chat shi e f ok. Io a-ti zic sai dai bataie shi sa te apuci :* k nu e rau

  4. Este in regula, consider eu. Este totusi un loc de munca serios, cu contract, nu te stie nimeni si primesti si foarte multi bani. Cu rusinea mori de foame.

  5. Fac videochat de un an si ceva si am scapat de toate problemele financiare. Am terminat si licenta, acum sunt la master in primul an si ma descurc cu toate cheltuielile.

  6. dc nu? vad ca mai toata lumea e de acord pe aici, inseamna ca nu e asa rea lumea pe cat ai crede. poate parintii nu inteleg, da lumea in general da

  7. Este un loc de munca foarte ok. Iubitul meu este de acord cu asta shi tot la Heylux lucrez. Te asteptam toate cu drag oricand vrei sa vi

  8. Colega mea de ap face videochat shi ia plateste totu la tinp in casa shi yoi dau bani dupa knd i iau shi io de la servici ks klnerita shi nu kstig kt ia

Comentariile sunt închise.