Categorii
Beauty Servicii

Programările la salon le poți realiza mai simplu, prin Stailer

Evoluția tehnologiei ne-a permis să facem o mulțime de activități în mediul online. Programările la salon nu au fost nici ele neglijate și de o bună perioadă de timp le poți face chiar pe rețelele de socializare. Funcțiile de programări sunt disponibile pe acestea, însă nu este mereu atât de sigur. Programările la salon se fac mai simplu prin Stailer – platforma sau aplicația. 

Stailer a adus un plus programărilor la saloanele de înfrumusețare, oferindu-le clienților mai multe posibilități. Odată ce intri pe platformă sau descarci aplicația, vei vedea în totalitate care sunt avantajele de care poți beneficia. Platforma este varianta desktop, în timp ce aplicația o reprezintă pe cea mobilă. 

Ambele variante – o modalitate mai ușoară de a obține programări la un salon

Dacă optezi pentru varianta de desktop, aceasta poate fi accesată cu ușurință de pe laptop, PC sau chiar platforme mobile. Prima pagină a sa conține detalii despre cum te poți programa la salon, cât și despre cum poți anula programarea sau cum poți face una pentru un prieten. Aceasta poate fi accesată de oriunde, doar printr-un dispozitiv cu o conexiune la internet. 

De cealaltă parte, dacă vrei să beneficiezi de și mai mult confort, testeaza aplicatia Stailer! Aceasta se descarcă gratuit de pe App Store, App Gallery și Google Play. Disponibilă în atât de multe platforme, aplicația este o metodă excelentă de a te programa la salon. După ce ai descărcat-o, nu mai rămâne de făcut decât un cont de unde îți poți gestiona toate programările. 

Află detalii importante despre fiecare salon sau hairstylist din zona ta!

Stailer îți oferă posibilitatea de a te programa la peste 1000 de saloane din România. Aplicația și platforma sunt disponibile oriunde, însă programările se pot face în 41 de orașe. Pe site ai la dispoziție lista tuturor orașelor, după care poți căuta saloanele și hairstyliștii. 

Toate aceste saloane și hairstyliștii au detaliate informații importante precum locația exactă, părerile clienților despre salon sau anumite servicii, prețul unui serviciu, programul general al salonului, cât și fotografii din interior sau cu lucrările specialistilor din domeniu. În acest fel, îți va fi mult mai ușor să alegi un salon sau hairstylist. Citeste si aici pentru mai multe informații. 

Platforma și aplicația Stailer sunt modalități ideale pentru a-ți rezerva locul la un salon renumit. Acest lucru devine foarte important mai ales atunci când locurile sunt foarte limitate și te afli în plin sezon estival. Din acest motiv, este mai bine să te programezi din timp și repede prin intermediul Stailer. 

În funcție de metoda aleasă, trebuie să știi că acestea nu diferă în ceea ce privește programările. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt similari atât pe platformă, cât și pe aplicație. Este vorba despre alegerea locației, genului tău, serviciului de care ai nevoie, data și ora la care dorești programarea. Diferențele dintre cele două sunt harta interactivă disponibilă pe aplicație și catalogul cu inspirație de pe platforma desktop. 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *