Categorii
Uncategorized

Scapa de ochelari, dar ai in continuare grija de ochii tai!

Totul incepe prin programarea unui consult in cadrul Clinicii Medoptic si continua cu promisiunea ca dupa interventia care ti se va realiza vei scapa de dependenta de ochelari, respectiv de lentile de contact. Pentru unii pare ceva greu de crezut, insa cei care fac demersurile necesare in acest sens se conving ca este o realitate, ca se pot bucura din nou de o vedere clara, sanatoasa, fara a mai fi necesara purtarea ochelarilor.

Chirurgia refractiva este interventia care face acest lucru realizabil. Pentru a putea beneficia de o astfel de operatie cu laser, este necesar sa urmezi un consult de specialitate inainte. Cum poti sti daca este o optiune pentru tine? Asta o vei afla cu exactitate numai dupa ce un medic specialist iti confirma ca e asa. In principiu sunt candidati potriviti cei care se confrunta cu afectiuni de vedere precum miopia, hipermetropia sau astigmatismul.

Cum te poate ajuta operatia sa scapi de dependenta de ochelari?

Este necesar sa stii, inainte de toate, ca in acest sens la Clinica Medoptic din Suceava, exista o dotare speciala care face o astfel de operatie posibila. Un dispozitiv dotat cu 7D Eyetracking va oferi un tratament sigur si o precizie de neegalat operatiei. Tehnologia SmartPlus pe care o inglobeaza acesta asigura o cornee cu o suprafata super neteda. Un plus in acest sens il aduce tehnologia SCHWIND SIRIUS, care de fapt combina intr-un singur dispozitiv camera Scheimpflug si topograful. Pentru a aplica cu succes si corect interventiile, specialistii clinicii au beneficiat de training de specialitate, oferit de producator.

Cum decurge o astfel de interventie?

Se pune un accent deosebit pe respectarea conditiilor si normelor de siguranta si igiena. Sala de operatie dispune de un pat operator modern, pe care va sta intins pacientul. Acest pat este acoperit de un camp steril. Procedura presupune pregatirea ochilor cu un retractor, in vederea tinerii pleoapelor deschise.

Urmatoarea etapa presupune pregatirea suprafetei corneene, pentru a aplica tratamentul cu laser. Durata acestuia variaza si se contorizeaza in secunde, in functie de dioptria care trebuie corectata. In tot acest timp, pacientul trebuie sa fixeze privirea asupra unei lumini rosii.

Dupa interventie, adica la finalul acesteia, se aplica pe ochi o lentila terapeutica, ce trebuie purtata timp de 7 zile.

Despre reactiile care pot aparea post operator poti citi in detaliu online, in cadrul paginii oficiale a clinicii Medoptic. Tot online vei afla si pretul operatiei  cu laser la ochi, precum si despre comportamentul pe care trebuie sa il adopti in urmatoarea perioada. Estimativ, in decursul unei luni ajungi sa vezi foarte bine cu ochii, fara ochelari, iar peste 3 luni vederea va fi perfecta.

Vei primi un tratament caruia trebuie sa ii ramai fidel pentru ca recuperarea post operatie sa se desfasoare corespunzator. Va fi necesar sa eviti anumite activitati, insa este un efort minim pe care merita sa il faci.

Acceseaza site-ul medoptic.ro pentru a afla mai multe informatii relevante cu privire la aceasta interventie chirurgicala, dar si pentru a citi despre anumite complicatii care ar putea aparea si cand ar putea acestea sa se iveasca.

Priveste aceasta interventie ca pe o sansa de a scapa de dependenta de ochelari, avand insa in continuare grija de ochii tai. Tu decizi cand incepe schimbarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *