Categorii
Beauty Servicii

Stail chill, Stailer îți rezolvă programarea la salon!

Știi acele momente în care îți aduci aminte brusc că ai uitat de programarea la salon? Ritmul vieții actuale te face să te pierzi cu firea și îți încâlcește efectiv gândurile. Poți alege să menții o ordine în tot acest haos cu Stailer, platformă dedicată digitalizarii programărilor.

Pentru el și ea, pentru oricine practic

Există saloane pentru el, saloane axate doar pe serviciile oferite publicului feminin, însă când vine vorba de Stailer, portalul tău de acces spre această lume a serviciilor, există acces gratuit și nelimitat pentru toată lumea.

Interesant este că Stailer nu te condiționează nici în ceea ce privește crearea unui cont, de câte ori poți accesa platforma în cauză. Nici nu plătești ceva în plus din acest punct de vedere, indiferent dacă alegi să îți creezi un cont aici sau nu.

Să înțelegi mai bine cum funcționează această platformă, mai multe informatii gasesti aici.

De ce aș alege Stailer

Când suni la salon pentru o programare fie nu ți se răspunde din prima, fie trebuie să revii, fie nu este loc liber atunci când tu îți dorești asta. Așadar ajungi să faci inevitabil un compromis. Și dacă îți amintești de programarea necesară în toiul nopții? Îți notezi că a doua zi dis de dimineață trebuie să te ocupi exclusiv de această situație.

În schimb, cu Stailer astfel de cazuri sunt date uitării. Programarea pe care ți-o dorești o poți face independent de orarul unui salon. Totul este digitalizat și astfel ai posibilitatea de a seta ce și cum îți dorești, la orice oră din zi. Poate că ești la locul de muncă și într-o pauză de masă setezi programarea pentru weekend sau ești în metrou și mai ai de călătorit câteva minute bune, timp în care te poți ocupa de programarea dorită.

Știi cum e, la telefon trebuie să te înțelegi cu interlocutorul, să ai timp, dispoziție, semnal, pentru ca ceea ce stabilești să fie ceea ce ai nevoie. Este destul de inconfortabil pentru unii, mai ales că în zilele noastre preferăm mai degrabă aplicațiile, mesageria, emailul sau alte moduri de comunicare, indirectă.

Stail chill. Stailer găsește un salon în câteva secunde

Căutările sunt obositoare. De cele mai multe ori atunci când ai prea multe variante intervine și confuzia. Ce este mai bun pentru mine? Prin Stailer ai garanția că toate saloanele înscrise aici sunt ok din punct de vedere fiscal, prestează servicii de calitate și cu maximă transparență afișează și prețurile, estimările de timp ale sesiunilor pentru clienți.

În plus, uneori ai dori să încerci și altceva, să mergi la un salon unde stilista este specializată pe tehnică de șuvițat spre exemplu. Are renume în oraș pentru asta și ai dori să încerci. Totul este mai ușor cu Stailer căci îți scurtează cu doi pași drumul tău la salon. Căutarea printre zecile de saloane durează foarte puțin.

Deocamdată Stailer este activ pentru publicul din Iași, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca și București. Dacă ești din unul din aceste orașe nu ezita să încerci Stailer. Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *