Categorii
Curiozitati Stil de viata

Utilizari ale trupului uman dupa moarte

Daca din cenusa ramasa dupa incinerarea unui corp fara viata se pot obtine diferite lucruri care sa ramana in memoria rudelor si prietenilor celui decedat, daca din pielea unei persoane decedate se poate lega sau chiar acoperi o carte, de ce nu s-ar putea face ceva memorabil si din osemintele unei persoane fara viata care a ales sa traiasca si dupa moarte si sa devina o parte vie din vechea sa persoana?

Unii oameni doneaza bani la biserici dupa ce mor, insa daca tu iti doresti sa lasi ceva mai material de atat, ai putea urma exemplul oamenilor care s-au lasat folositi pentru a decora case si muzee sau osuare. Aici, In cadrul Sedlac Ossuary, peretii capelei sunt acoperiti de capete umane. Decoratiunile includ si un mare tunel de oase de brate facute dintr-un numai imens de soseminte. Tavanul este acoperit de linii de cranii si in centru atarna un mare candelabru. Capela este acum o zona foarte populara pentru turisti in cadrul Republicei Cehe.

Daca nu vrei sa-ti donezi oasele dupa moarte pentru un asemenea proiect, ai putea sa devii chiar sticla. Procesul crearii unui diamant este destul de costisitor. De cateva secole bune, sticla a fost folosita destul de des in loc de pietre semipretioase si in accesoriile si bijuteriile de purtat zilnic. Asadar, daca nu iti permiti sa devii dupa moarte un diamant sau o alta piatra pretioasa, atunci poti deveni chiar sticla la un pret mult mai mic. Ramasitele tale de cenusa pot fi suspendate mai apoi cu pigmenti intr-o varietate de obiecte din sticla la alegerea ta.

Poti deveni o place de vinyl. Briliantul site denumit andvinyly.com ofera servicii prin care cenusa cuiva pate deveni placa de ascultat muzica favorita. La fel de bine poti avea si voce inregistrata pentru a lasa un ultim mesaj in cadrul unor asemenea discuri speciale muzicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *